AGROTEC MAGYARORSZÁG Kft.

Cím: Marcali 8700 Puskás Tivadar u. 326/18.

Telefon: 0036 34 568 520

E-mail: info@agrotec.hu

Web: www.agrotec.hu

Cégünk a cseh AGROTEC Group hazai leányvállalataként 2013-ban kezdte meg működését. A vállalatcsoport a mezőgazdasági technológia egyik jelentős szolgáltatójává vált először a Cseh, majd a Szlovák Köztársaság, ezt követően pedig Magyarország területén.

Az AGROTEC Magyarország Kft. csapataként az ügyfélközpontúság mellett a kiváló ár-érték arány biztosítására összpontosítunk. Kedvező áron, megfelelő felszereltséggel bocsájtjuk rendelkezésre az általunk forgalmazott termékeket, legyen szó mezőgazdasági gépről, technológiáról, alkatrészről, vagy a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról.

Működjön gazdasága, vállalkozása hazánk bármely pontján, országos lefedettséggel, kiváló szakmai képesítéssel rendelkező üzletkötő csapatunk készséggel áll rendelkezésére meglevő és leendő partnereinknek.

Vállalatunk mindamellett, hogy a New Holland mezőgazdasági gépek:

·         traktorok

·         kombájnok

·         bálázók

·         teleszkópos rakodók

·         silózók

·         gyümölcs- és növénytermesztési céllal használt gépek

hivatalos hazai importőre, komplex megoldást nyújt precíziós növénytermesztés megvalósításához is.

A modern PLM technológia kiépítéséhez a New Holland legfejlettebb GPS eszközeit kínáljuk:

·         GPS sorvezetők és kormány-automatikák – akár 1-2 cm-es pontossággal

·         Szakasz- és dózisszabályozás permetező-, műtrágyaszóró- és vetőgépekhez

·         GPS korrekciós jelek 15-től 2,5 cm-ig gyári kiépítésben és utólagos felszereléssel szinte minden gyártó gépeire.

Munka- és célgép kínálatunk folyamatosan bővül vevőink igényeinek megfelelően, termékpalettánk egyre színesebb:

·         Great Plains rövid tárcsák, talajlazítók és kultivátorok

·         Amazone műtrágyaszórók, vetőgépek, permetezők

·         Pöttinger talajművelő gépek, vetőgépek, szálastakarmány-kezelő gépek

·         Fliegl pótkocsik, tartálykocsik

·         Dondi talajlazítók, árokásók

·         Güttler hengerek, kultivátorok, magágykészítők és gyepápoló eszközök

·         Multiva hengerek, kultivátorok, magágykészítők, vetőgépek, rövidtárcsák

·         MaterMacc UNICA PVI hidraulikusan összecsukható vázszerkezetű kultivátorok

 

Használt gépek tekintetében is megtalálja nálunk számításait. Online elérhető használtgép bazárunk segítségével kényelmesen, bárhonnan, bármikor tájékozódhat aktuálisan elérhető mezőgazdasági eszközeinkről.

Vállalatunk tevékenységi köre felöleli a gyors és professzionális alkatrészellátást. Országos értékesítési hálózatunk által szakszerű segítségben, rugalmas és hatékony problémamegoldásban részesülhet. Széles kínálatunkban a fő irányvonalat a gyár által javasolt eredeti New Holland alkatrészek képzik, azonban foglalkozunk utángyártott termékekkel, szervizanyagokkal, továbbá kenő- és üzemanyagokkal is.

2015. júniusától hivatalos partnerei lettünk a Lindsay öntözőgépek gyártójának, így termékpalettánkon megtalálhatók mobil- és telepített öntözőberendezések is, hozzákapcsolódnak többek között olyan szolgáltatások, mint precíziós tervezés, gépméret optimalizálás vagy internet alapú távvezérlés. A részleget alkotó csapatunk maximális felkészültséggel igyekszik a gazdák öntözési terveit megvalósítani, egyedi igényeit kiszolgálni.

 

Kiterjedt szervizhálózatunk és központi vevőszolgálati szervizünk jól képzett, a New Holland gépek szervizelésében jártas kollégáinak segítségével a legbonyolultabb műszaki problémára is megoldást találnak. A szervizszerelőink sokéves szakmai tapasztalata, a mérnöki háttér, valamint a gyári New Holland specialisták támogatása garantálja Önnek a termelés biztonságát.

Amennyiben bármilyen kérdése, problémája merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

Az AGROTEC Magyarország Kft. csapata