Tilux Kft.

Üzlet címe: 8700 Marcali Hõsök Tere 1.

E-mail címünk: info@tilux.hu

Web: www.tilux.hu

Telefonszámunk: 06/20-803 39 33 vagy 06/20-368 19 01

 

A marcali székhelyű TILUX Kft. az ország legnagyobb építőipari generálkivitelezőinek hidegburkoló partnerekénk országos ismeretségre tett szert. A mintegy 40-50 főt foglalkoztató cégünk évente 50-60 ezer négyzetméter hidegburkoló munkát végez el. A szolgáltatói tevékenységet 2019 második felétől kiskereskedelemmel is kiegészítettük.

2019 Júliusától nyitottunk a lakosság, és az őket kiszolgáló szakmabeli vállalkozók felé és megnyitottuk a bemutatóteremként is funkcionáló, üzletünk, ahol forgalmazzuk mindazon minőségi anyagokat és eszközöket, amelyeket cégünk is használ kivitelezési során.

Vezető márkák beszállítóinak, minőségi termékei is elérhetőek, köztük a legnagyobb partnerünk a MAPEI szinte teljes választéka mellett BOTAMENT és BAUMIT segédanyagokat is forgalmazunk. Üzletünkben egyaránt megtalálhatók a magyar és külföldi burkoló lapok vezető márkái is.

Burkoló és segédanyagok mellett forgalmazunk még profilokat és burkolást elősegítő szerszámokat is.

Kínálatunkban kizárólag profi termékek találhatók, hobbi eszközökkel nem foglalkozunk.

Tevékenységünk területe a Dunántúl és Budapest.

Az elmúlt években több neves projekteben vettünk részt, többek közt Haladás Sport Komplexum, -Sopron Spar, -Vasas kézilabda csarnok, részt vettünk a kaposvári Csiky Gergely Színház felújításában, Zalaegerszegen a Zalaco Sütőipari Zrt. új gyártócsarnokának építésében, továbbá munkálatok folytak még Sávár új sportcsarnokának építésénél, Kőszegen a bencés apátság rendházának felújításán.

Büszkén mondhatjuk, hogy cégünket kérték fel a Puskás aréna és a Szombathely Illés-Akadémia hidegburkolási munkálataira is.